Beijing – Vecka 6 & 7

Hm, jag vette fasen hur jag lyckades, men jag tog bort inlägget. Jag kommer knappt ihåg vad jag hade skrivit. Men de senaste två veckorna har inte varit särkilt spännande, det har mest varit jobb och jobb.

Har käkat anktunga igen och tog en bild den här gången. Vädret har varit i överlag bra, men det har regnat några dagar. Kvällarna är perfekta för att ta en öl på hotellets terrass. Har varit rätt så lat den senaste veckan, så igår var första gången på en vecka som jag orkade pallra mig iväg till gymmet.

I fredags fick jag höra av en tjej på jobbet att jag var lik Wentworth Miller, han som spelar Michael Scofield i Prison Break. Jag antar att man får ta det som en komplimang, men jag är ju inte ett dugg lik honom. Skulle i och för sig kunna vara att i Prison Break så har han väldigt kort hår, vilket jag också har.

I lördags tänkte jag ta och sola lite, för att bli brun (läs röd?) på andra ställen än armarna. Vädret var enormt bra, så jag gick till en park och gick runt lite för att hitta en bra plats. Precis när jag satte mig på den perfekta platsen så gick solen i moln och någon timme senare började det regna. Så gick hem och la mig i sängen och kollade på TV istället.

Jag är rätt dålig att ta bilder (på mer än ett sätt), men här är några utvalda från de senaste två veckorna.

One thought on “Beijing – Vecka 6 & 7”

  1. Hmmm, anktunga känns inte så där lockande direkt…. 🙂
    Men vädret låter ju ändå som bra mycket bättre än här!¨
    Idag, midsommarafton, har det regnat, ösregnat, tokregnat och regnat massor om vart annat i perioder. Där emellan har det varit ca 30 min sol. Nu på kvällen var vi övertygade om att det inte skulle komma fler regnskurar så vi gav oss iväg på en cykeltur med lilleman – jaaa, resten kan du nog räkna ut!
    Lilleman gick raka vägen i och hämtade en handduk till håret när vi kom tillbaka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.