Rengör din Macbook

Jag har haft min vita Macbook i ungefär 1.5 år, och jag har inte rengjort den riktigt under den tiden (torkat skärmen och damm regelbundet). Den började bli två små fläckar vid handlovsstöden, så jag tyckte att det var dags att rengöra den ordentligt. Jag var och hälsade på mor & far, så jag tog en runda i deras städskåp för att se vad de hade. Jag hittade två Ajax-produkter; Professional och Triple Action. Jag tog Ajax Professional och rengjorde alla plastytor (ovansidan, tangentbordet, handlovsstödet etc) och Ajax Triple Action till skärmen.

Nu är den som ny igen 🙂

One thought on “Rengör din Macbook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.